کاربرد باسکول کفی دیجیتال چیست‌؟

کاربرد باسکول کفی دیجیتال در تمام صنایعی سنگین و سبک می باشد. باسکول کفی از جمله پر کاربردترین انواع باسکول است که در صنعت مورد استفاده قرار می گیرد. از باسکول ها برای وزن کردن انواع مایعات، جامدات و گازها استفاده می‌شود. باسکول کفی با نهایت دقت، میزان بار را اندازه گیری می‌کند و خیلی دقیق اطلاعاتی از میزان بار را در اختیار افراد قرار می‌دهد.

این وسیله بار هایی را که دارای وزن زیاد هستند و به ظاهر اندازه گیری آنها غیر قابل انجام است، را خیلی دقیق اندازه گیری می‎‌کنند و به صاحبان صنایع این امکان را می‌دهند که وزن و اندازه محصولات خود را بدانند و از آن اطلاعات جامع و کاملی به دست آورند. عملکرد باسکول مثل ترازو می‌باشد که وظیفه اصلی آن وزن کشی دقیق است. باسکول ها به دلیل اینکه مقاوم هستند و ظرفیت اندازه گیری آنها بالا است نسبت به ترازو ها اجسام سنگین تری را وزن می‎کنند.

انواع باسکول کفی

باسکول ها ترازو هایی هستند که کاربرد آنها برای بار های بسیار سنگین است و این قابلیت را دارند که خیلی دقیق بار ها را اندازه گیری می‌کنند. این باسکول ها بدنه‌ای مستحکم داشته و از مقاومت بالایی برخوردارند.

باسکول کفی صنعتی به دو دسته تقسیم می‌شود :

  1.  باسکول های کفی جاده که مخصوص توزین تریلی یا تریلر ها با ظرفیت وزن 60 تن هستند.
  2. باسکول های کفه‌‌ ای غیر جاده‌ ای و صنعتی
  3. باسکول کفی دیجیتال‌: کاربرد این باسکول در صنعت بسیار زیاد است. ظرفیت آن بالا است و ساختاری بسیار محکم دارد. این باسکول می‌تواند به کامپیوتر وصل شود و امکان پرینت اطلاعات را هم دارد.

باسکول های دیجیتالی

این باسکول ها در وقت صرفه جویی می‌کنند و وزن کردن آنها دقیق و بدون خطا است. در تولید آنها از حسگرهای وزن و نمایشگر دیجیتالی استفاده می شود.

کاربرد باسکول کفی

کاربرد باسکول کفی دیجیتال

با توجه به چگونگی ساختار باسکول کاربرد آن متفاوت است. از آنجا که بحث وزن در صنایع مختلف بسیار مهم است، کاربرد باسکول کفی بایستی از دقت بالایی برخوردار باشد و کاربرد باسکول کفی در صنایع مختلف است. این باسکول هم می‌تواند در یک جا ثابت شود و هم در زمین به کار برود. به همین علت کاربرد زیادی در صنایع بزرگ دارد. با توجه به ساختار خاص باسکول کفی در مکان های مختلف کاربرد های متفاوتی دارند که چند نمونه آن عبارتند از:

استفاده از آنها در میادین تره بار‌، عمده فروشی ها‌، مصالح ساختمانی‌، انبار های محصولات خوراکی‌، توزیع کنندگان عمده مواد غذایی. در این مراکز با توجه به نوع فعالیت باسکول خاص آن انتخاب می‌شود.

کاربرد باسکول کفی

اجزای تشکیل دهنده باسکول کفی

1 _ شاسی‌: بی شک هر وسیله دارای یک شاسی است که قطعات روی آن سوار می‌شوند. وظیفه این قطعه در باسکول، نگهداری و نصب اجزای دستگاه است.

2 _ لودسل‌: کار اصلی این قطعه توزین است. یک قطعه الکترونیکی است که مقدار بار و فشار جرم یک جسم را به پالس های الکترونیکی تبدیل می‌کند. هر باسکول کفی 4 عدد لودسل دارد که وقتی جسم در هر قسمت کفی قرار بگیرد، وزن کشی و جرم دقیق جسم نشان داده می‌شود.

3 _ کفی‌: تمام جسم روی این قسمت قرار می‌گیرد. کفی با کمک 4 پایه در محل معین شده، روی لودسل قرار می‌گیرد. در حقیقت کفی روی لودسل است.

از دیگر قطعات به کار رفته در باسکول

1 _ برد میانی‌: محاسبه و پردازش ها در این قسمت انجام می‌شود. این برد، از قطعات الکترونیکی و برنامه ریزی شده ساخته شده است. پالس هایی که از لودسل ارسال می‌شوند در سیستمی که طراحی شده، محاسبه می‌شود و در نمایشگر نشان داده می‌شود.

2 _ نمایشگر‌: در این قسمت با دریافت پالس های خارج شده از برد میانی، اطلاعات را به صورت اعداد نشان می‌دهد.

کاربرد باسکول کفی

انواع باسکول دیجیتال

با توجه به نوع کاربرد این وسیله، انواع مختلفی از آن وجود دارد :

  • باسکول آویز‌: برای اجسامی که در ارتفاع هستند به کار می‌رود. این باسکول ها دارای قلابی هستند که از سقف یا جرثقیل ها آویزان هستند.
  • باسکول فروشگاهی‌: این باسکول زمینی و معمولی بوده و اکثرا در فروشگاه ها و مغازه ها به کار می‌رود و ظرفیت آن 500 کیلوگرم است.
  • باسکول جاده‌ای‌: این باسکول زمینی برای وصل کردن ماشین های سنگین است و ظرفیت آنها از 20 تا 60 تن است.
  • باسکولت‌: یک باسکول صنعتی است که ساختار آن فلزی بوده و بیشتر در صنایع نساجی _ غذایی و شیمیایی به کار می‌رود.

نمونه های دیگر از انواع باسکول و کاربرد باسکول کفی

  • باسکول کفه‌ای‌: ظرفیت این باسکول بین 1 تا 40 تن است و در تولیدی ها _ انبارها و میوه فروشی ها کاربرد دارد. (گاهی به همان باسکول کفی، کفه ای نیز می گویند.)
  • باسکول تمام بتن‌: این باسکول ها هم سطح زمین یا بالاتر از آن نصب می‎شوند و ظرفیت آنها 80 تن است.
  • باسکول تمام فلزی‌: این باسکول ها بالاتر از سطح زمین قابل نصب هستند و ظرفیت آنها بیش از 80 تن است.
  • باسکول صنعتی‌: این وسیله بدنه‌ای مستحکم دارد و ضربه و فشار زیادی را تحمل می‌کند و چون به صورت مداوم از آنها استفاده می‌شود کیفیت ساخت آنها بالا است.

کاربرد باسکول کفی

نکاتی که در هنگام خرید این باسکول باید آن توجه داشت

علت کاربرد باسکول کفی و نوع فعالیت سازمانتان، یک نکته مهم در خرید این وسیله است، چون کیفیت و ساختار ظاهری و جنس بدنه آن باهم متفاوت است و باید با توجه به شرایط کاری و نوع صنف انتخاب شود.

 

 

ظرفیت این دستگاه نکته مهم دیگری است که در هنگام خرید باید به آن دقت شود، چون با توجه به میزان و باری که قرار است روی آن قرار بگیرد، آن را تهیه می‎‌کنند. به استاندارد بودن این وسیله هم باید دقت شود. چون اندازه گیری دقیق در رابطه با محصولات گران قیمت یک امر مهم است و به همین خاطر دقت در اندازه گیری باید زیاد باشد.

ساختار و بدنه باسکول باید با توجه به فناوری روز و استفاده از قطعات مرغوب باشد. صفحه پلتفرم که جسم روی آن قرار می‌گیرد جنس های گوناگونی دارد و اندازه آن هم متفاوت است.

بنابراین باید با توجه به ابعاد کالا هایی که روی آن قرار می‌گیرد، انتخاب شود. جنس این صفحه عموما از فلز یا بتن و یا هر دوی آنها می‌‌ باشد.

قیمت باسکول کفی دیجیتال

برای استعلام قیمت باسکول کفی دیجیتال‌، پیشنهاد ما این است که با مشاور سایت، مهندس عبدالرضا کسری با شماره 09123202389 تماس حاصل فرمایید.

مشاوره به شما کمک می کند هم کاربرد باسکول کفی را بهتر درک کنید و هم انواع آنرا با توجه به ظرفیت های مختلف و در نهایت نیاز خودتان بشناسید. در نتیجه بهترین محصول را خرید بفرمایید.

قیمت کاربرد باسکول کفی

 

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما
تماس بگیرید