آیا با انواع باسکول های سنگین و سبک آشنا هستید؟ آیا می دانید که موارد استفاده از باسکول های سنگین یا سبک چه می باشد؟ قیمت فروش آن در بازار بر چه اساس تعیین می گردد؟
باسکول های سنگین، در واقع باسکول های جاده ای را هم شامل می شوند. هر نوع از باسکولی که توانایی و قابلیت توزین وزن های بالا را داشته باشد، در اصطلاح به آن باسکول سنگین گفته می شود. اغلب باسکول های فروشگاهی، صنعتی و … که در چنین مواردی کاربرد دارند و تا ۱۰۰۰ کیلوگرم را می توانند توزین نمایند، باسکول سبک گفته می شوند.
باسکول جاده ای که برای توزین ماشین های سنگین مورد استفاده قرار می گیرد، می بایست دارای استحکام بالایی در برابر وزن های سنگین و همچنین مقاومت در برابر رعد و برق، باران و برف، نور زیاد خورشید و … باشد.
قیمت فروش و عرضه بهترین نوع باسکول های سنگین، به میزان زیادی تحت تاثیر جنس مواد سازنده باسکول است. باسکول سنگین می تواند از فلز، بتن و یا ترکیب این دو ساخته شود. مقرون به صرفه ترین نوع باسکول سنگین که امروزه در بازار هم تقاضای زیادی دارد، باسکول بتن و یا پیش ساخته است. باسکول بتنی اجزای مختلفی از قبیل پلتفرم، لودسل و غیره دارد که اگر سازنده در به کارگیری این لوازم و تجهیزات، بهترین و باکیفیت ترین را استفاده کند، مسلما تا حدودی قیمت فروش تغییر خواهد کرد.
البته بهتر است بدانید که در هنگام خرید باسکول سنگین و یا انواع دیگر باسکول، تنها ملاک را قیمت خرید و فروش قرار ندهید. زیرا باسکول یک نوع دستگاه صنعتی می باشد و در هر صنفی، نیاز است سالیان سال کار کند. اگر با توجه به قیمت فروش کم، باسکول سنگین با کیفیت پایین را خریداری کنید، مسلما لوازم و تجهیزات پس از مدت زمان کوتاهی خراب شده و در ازا باید هزینه های زیادی برای تعمیر و یا تعویض قطعات باسکول کنید. پس ملاک خرید خود را پیش از هر چیزی، کیفیت باسکول قرار دهید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.